English
menu

Occasions


Alle occasions zijn dus instrumenten die technisch helemaal in orde zijn. Ze zijn volledig ontkalkt, gereinigd en gereviseerd. Ze zijn zeer voordelig geprijsd. Op verzoek kunnen deze instrumenten voor €225 opnieuw professioneel gelakt of voor €350 (opnieuw) verzilverd worden. Dit besteden we uit aan gespecialeerde bedrijven. In dat geval spreken we van een volledige restauratie. 


Een gereviseerd instrument is technisch net zo goed en bruikbaar als een gerestaureerd instrument, maar bij de gereviseerde instrumenten kan er sprake zijn van wat kleurverschillen omdat we de instrumenten dan zelf hebben bijgelakt.


Veel van de instrumenten die we onder handen nemen halen niet eens de website omdat ze meteen verkocht worden nadat ze gereed zijn. Vaak zijn dit instrumenten uit ons "Quality for Kids" programma. Dit programma houdt in dat we proberenomzowel beginners als gevorderden de mogelijkheid te bieden om op een "eerlijk", goed spelend en goed klinkend instrument te kunnen spelen zonder daarvoor direct de hoofdprijs te hoeven betalen. Meer info daarover is te vindenop de  Q4K pagina.